ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΙ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΑ

ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΙ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΑ

Σε μία παγκόσμια αγορά όπως η σημερινή, όπου το επίπεδο ανταγωνιστικότητας γίνεται πάντα πιο καθοριστικό, προκύπτει βασικής σημασίας η καλύτερη εκμετάλλευση των διαθέσιμων χώρων.

Η δυνατότητα χρήσης υπαίθριων επιφανειών γύρω από το υπάρχον κτίσμα για την αποθήκευση των εμπορευμάτων, κυρίως αν είναι φθαρτά, και για μικρά και για μεγάλα χρονικά διαστήματα θα έφερνε σημαντικά πλεονεκτήματα όσον αφορά την καλύτερη χρήση των διαθέσιμων μέσων.

Και οι περιοχές που βρίσκονται μπροστά από τις εισόδους των αποθηκών που συνήθως χρησιμοποιούνται για τη στάθμευση των οχημάτων κατά  τη διάρκεια φόρτωσης και εκφόρτωσης των εμπορευμάτων θα μπορούσαν να εκμεταλλευθούν πιο ολοκληρωτικά εάν δημιουργούνταν γύρω από αυτά μια προστασία εναντίον των καιρικών συνθηκών.

Επίσης, η ανάγκη μόνωσης μεταξύ του εσωτερικού και εξωτερικού περιβάλλοντος είναι καθοριστική από άποψη υγιεινής κυρίως όταν αφορά τομείς όπως τα προϊόντα διατροφής, χημικά και φαρμακευτικά.

Γι’αυτό είναι απαραίτητο να προσφύγουμε σε πρόσθετες κατασκευές για να αποκτήσουμε επιφάνειες καλυμμένες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν συνέχεια.

Αυτό κανονικά θα σήμαινε τη πραγματοποίηση επεκτάσεων ή την οικοδόμηση πρόσθετων κτισμάτων με σημαντικό κόστος για την επιχείρηση μακροχρόνιους σχεδιασμούς, δυσκολίες, πολύ συχνά αδυναμία να αποκτηθούν οι σχετικές οικοδομικές  άδειες κυρίως όταν η ογκομετρία έχει χρησιμοποιηθεί στο μέγιστο και φυσικά αδυναμία να γίνουν ενδεχόμενες τροποποιήσεις οι οποίες  δημιουργήθηκαν από καινούργιες ανάγκες.

Αυτές οι σημαντικές δυσκολίες στην πλειοψηφία των περιπτώσεων εμποδίζουν οριστικά μια ανάπτυξη απαραίτητη στην επιχείρηση, αναγκάζοντάς την να εκμεταλλευθεί μέσα πολύ μειωτικά.

Και εάν η επιχείρηση βρίσκεται σε μια περιοχή με κακές μετεωρολογικές  συνθήκες, καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου, είναι αναγκασμένη να δράσει σε καταστάσεις μειωτικές για το παραγωγικό δυναμικό της.

Μια αξιόπιστη λύση σ’ αυτά τα σημαντικά προβλήματα δίδεται  με ένα προϊόν εξαιρετικά ευλύγιστο και καλά δοκιμασμένο ύστερα από δεκαετίες εμπειρίας και πρακτικής.

Πρόκειται για υπόστεγα τα λεγόμενα τούνελ που έχουν δομή με χαλύβδινα σωληνωτά  με ορθογώνια τομή, τελείως γαλβανισμένα εν θερμώ, και επικαλυμμένα με ιστό από PVC autoestinguente in classe 2.

Αυτές οι κατασκευές έχουν την ιδιαιτερότητα να μπορούν να πραγματοποιηθούν στη παραδοσιακή εκδοχή τη σταθερή ή την κινητή με ρόδες χαλύβδινες, συρόμενες πάνω σε γραμμές σταθεροποιημένες στο έδαφος, για να καλύψουν το υποδεέστερο χώρο, μόνο εάν είναι απαραίτητο αφήνοντας μεγάλη ελευθέρια κινήσεων στην αντικρινή περιοχή και κυρίως αφήνοντας ελεύθερη την υπάρχουσα ογκομετρία, πράγμα που θα καταστούσε αναγκαία την οικοδομική άδεια για να μπορούν να ανεγερθούν (αυτές οι κατασκευές).

Η μέγιστη ελαστικότητα αυτού του προϊόντος, αποκτάται επίσης και από τις ποικιλόμορφες κατασκευές, σύμφωνα με τις ειδικές απαιτήσεις των πελατών, και κυρίως σύμφωνα με τη φύση της περιοχής, όπου θα πρέπει να εγκατασταθούν η του υπάρχοντος κτίσματος στο οποίο θα πρέπει να εφαρμοστούν για να γίνει η επέκταση.

Οι μορφές των βασικών τούνελ είναι οι εξής:

  1. Ανεξάρτητο, τοποθετημένο σε περιοχή τελείως ελεύθερη
  2. μετωπικό, για κάλυμμα αντικρινών επιφανειών στις πόρτες εισόδου των αποθηκών
  3. παράλληλο στο υπάρχων κτίσμα, με το ένα μέρος ακουμπισμένο στον τοίχο που αφήνεται ελεύθερο για να επιτραπεί η διέλευση, από και προς το ίδιο το κτίριο
  4. διπλό παράλληλο, τοποθετημένο ανάμεσα σε δύο κτίρια, για τη  προστασία του περάσματος  ανάμεσα στα δύο κτίρια
  5. σύνδεσης, τοποθετημένο, κάθετα ,ανάμεσα σε δύο παράλληλα κτίρια.

Ένα άλλο βασικό χαρακτηριστικό των τούνελ , βρίσκεται στο γεγονός ότι μέσα σε λογικά πλαίσια μπορούν να πραγματοποιηθούν στα μέτρα που απαιτεί ο πελάτης χωρίς  τους περιορισμούς που οφείλονται σε τυποποίηση.

Συμπληρώνοντας, μπορούμε να αναφέρουμε τις ποικιλόμορφες δυνατότητες εισόδου εφαρμόσιμες στα τούνελ δια μέσου συρόμενων τεντών από PVC ενισχυμένο η με πόρτες με αυτόματο άνοιγμα, portoni sezionali, porte pedonali για εξόδους ασφάλειας, πόρτες a battenti e a liste σε διαφανές pvc.

Ενδεχόμενες τροποποιήσεις η επεκτάσεις είναι δυνατές μετά την τοποθέτηση δεδομένου ότι όλα τα στοιχεία ενώνονται με μπουλόνια και ελάσματα και αυτό εκτός από το να καλυτερεύει στο μέγιστο το κόστος μεταφοράς επιτρέπει πάντα σε περίπτωση ανάγκης, να αποσυναρμολογιστεί το τούνελ και να συναρμολογηθεί σε μια άλλη περιοχή.

Αυτή η πιθανή προσωρινότητα δεν σημαίνει  πρόσκαιρη χρήση του προϊόντος: όλα τα τούνελ, πράγματι, υπολογίζονται στατιστικά σύμφωνα με τις προδιαγραφές CNR UNI 10011, για να εγγυηθεί η πλήρης αντοχή σε πιέσεις που οφείλονται σε άνεμους η σε χιόνι, που αφορούν τη περιοχή τοποθέτησης, και, γι’αυτο το λόγο, χρησιμοποιούνται, επί πολλά χρόνια, χωρίς να χρειαστεί, ειδική συντήρηση, χάριν  της χρήσης υλικων υψηλής ποιότητας , ειδικά μελετημένα και συνεχώς δοκιμασμένα.

Το αποτέλεσμα είναι ένα προϊόν υψηλότατης αξιοπιστίας, σε μια τιμή εξαιρετικά ανταγωνιστική και με χρόνους πραγματοποίησης περιορισμένους.

Οι ενδιαφέρουσες ιδιαιτερότητες αυτού του  προϊόντος το καθιστούν κατάλληλο για τις πιο διαφορετικές εφαρμογές όπως:

  1. Αποθήκευση εμπορευμάτων γενικά.
  2. Προστασία του προσωπικού, κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων φόρτωσης /εκφόρτωσης των εμπορευμάτων.
  3. Επικαλύψεις  κατασκευών με γερανογέφυρες, μηχανημάτων μεγάλων διαστάσεων πλεούμενων κατά τη διάρκεια επιδιόρθωσης και συντήρησης, εξοπλισμού έλεγχου οχημάτων, λιμενικών περιοχών με εμπόρευμα και κοντέινερς σε διέλευση, μικρών αεροσκαφών και ελικόπτερων εξοπλισμού και αγροτικών μηχανημάτων, εκτεθειμένων εμπορευμάτων εξοπλισμού για αθλητικές δραστηριότητες και  εκθεσιακών εκδηλώσεων.

Συνεχώς ζητούνται τούνελ για διάφορες χρήσεις και αυτό είναι  απόδειξη του γεγονότος  ότι το προϊόν από χρόνια εδραιωμένο στην αγορά, αποκομίζει πάντα περισσότερο συγκατάθεση εκ μέρους μιας ευρύτατης  πελατείας η οποία με αυτή τη λύση καταφέρνει να εκμεταλλευτεί καινούριες δυνατότητες που είναι βασικές για τη συνεχή ανάπτυξη της.

 

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτήν την κατηγορία.

ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΑ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ, ΚΤΙΡΙΑ, BUILDING, SYSTEMS

Γρηγορη παραδοση

after sales service

αμεσα διαθεσιμο συνεργειο

αντικατασταση χτυπημενων μερων